Friday, March 19, 2010

Преминете на progeCAD 2010 и заштедете 15%


Со објавувањето на progeCAD 2010, progeSOFT progeCAD Македонија Ви овозможува од 11. март до 11.мај да го надоградите Вашиот progeCAD 2008 или progeCAD 2009 на progeCAD 2010 Professional по најповолни услови.

Во текот на овој период, цената на надоградбата ќе биде пониска за 15% во однос на стандардната цена:


  • progeCAD 2010 Professional надоградба од верзијата 2009 Professional - 118.15 €
  • progeCAD 2010 Professional надоградба од верзијата 2008 Professional - 160.65 €
  • progeCAD 2010 Professional USB надоградба од верзијата 2009 USB - 160.65 €

Комплетниот ценовник погледнете го на овој линк >>