Friday, April 16, 2010

Легализирајте се на рати


Со цел на нашите сегашни и идни клиенти да им ја олесниме легализацијата на своите програми почнавме со продажба на програмите на progeSOFT на рати, без никакво банкарско посредување.
Во овој момент, на рати можете да ги купите следните програми:  • progeCAD 2010 Professional
  • progeCAD 2010 Professional USB
  • progeCAD 2010 Professional NLM

Останатите програми од фамилијата на progeCAD не можат да се купат на рати.
Цените на програмите и количинскиот попуст се дадени во нашиот ценовник
НАПОМЕНА: Купувањето на рати е можно само доколку купите пет или повеќе полни верзии на progeCAD 2010!