Thursday, May 13, 2010

Крај на акцијата

Завршена е акцијата со која можеше да се надоградат progeCAD 2008 и progeCAD 2009 на најновата верзијата progeCAD 2010 Professional по поволни услови - попуст од 15%.


Отсега, цените за надоградба на верзијата 2010 се:  • progeCAD 2010 Professional надоградба од верзијата 2009 Professional - 139.00 €

  • progeCAD 2010 Professional надоградба од верзијата 2008 Professional - 189.00 €

  • progeCAD 2010 Professional USB надоградба од верзијата 2009 USB - 189.00€

  • progeCAD 2010 Professional надоградба од било која CAD програма (Bricscad®, IntelliCAD®, AutoCAD®...) - 189.00 €


Цените на програмите и количинските попусти се дадени во нашиот ценовник.