Tuesday, December 7, 2010

progeCAD 2010 Standard

kutija2k10standard

progeSOFT на почетокот од Ноември ја објави својата нова верзија progeCAD 2010 Standard.

Новата верзија донесува новости како што се:

  • целосна подршка за AutoCAD 2010 DWG форматот
  • значително е зголемена брзината во снимањето на цртежи
  • целосна компатибилност со оперативниот систем Windows 7
  • ...
Сите наши купувачи кои од Јуни 2010 год. го имаат купено progeCAD 2009 Standard имаат право на бесплатна надградба на верзијата 2010.