Tuesday, July 12, 2011

pcad2011


После повеќе од година дена равој објавена е progeCAD 2011 Professional.

Дознајте повеќе за progeCAD 2011

Новата верзија се состои од нов менаџер на блокови - iCADLib, модул наменет за архитектонско проектирање - EasyArch, пристап до Traceparts сервисот, целосна компатибилност со Windows 7 оперативниот систем, поголема брзина во работењето, како и многу новости кој може да ги погледнете на оваа страна

За да се уверите и самите, препорачуваме да ја симнете пробната верзија на progeCAD 2011 од нашата Download секција и сами да откриете што ново ви нуди верзијата 2011.

Сите наши клиенти кои имаат купено кориснички лиценци за progeCAD 2010 ќе бидат контактирани за добивање на бесплатна надградба на progeCAD 2011!

Thursday, June 2, 2011

progeCAD 2011 акција

Непосредно пред објавувањето на progeCAD 2011, Ви овозможуваме при купувањето на progeCAD 2010 Professional, да добиете бесплатна надоградба после објавувањето на progeCAD 2011 Professional.

Оваа акција ќе трае до објавувањето на најновата верзија на progeCAD.

Купете го progeCAD 2010