Monday, August 27, 2012

progeCAD акција

Како и секогаш пред објавувањето на новата верзија на progeCAD, сите купувачи ќе имаат право на бесплатна надограбда на најновата верзија progeCAD 2013.

Промотивниот период започнува од 15 август 2012 година и сите лиценци набавени после овој датум ќе се здобијат со право на бесплатна надоградба на верзијата 2013.

Дознајте повеќе