Thursday, May 9, 2013

Забрзување на работата во progeCAD 2013

Една од новостите која ги донесе IntelliCAD 7 платформата е и подршката за хардверско забрзување. Доколку Ви се чини дека progeCAD работи успорено, треба да пробате некои од опциите и триковите на следниот линк.