Monday, January 26, 2015

progeCAD 2015 промо акција

proge_update
Во пресрет на објавувањето на progeCAD 2015 Professional започната е редовна акција. Во овој период, сите купувачи на progeCAD од 15 декември 2014 година па се до објавувањето на новата верзија, добиваат бесплатна надградба на progeCAD 2015 Professional.