Monday, January 26, 2015

progeCAD 2015 промо акција

proge_update
Во пресрет на објавувањето на progeCAD 2015 Professional започната е редовна акција. Во овој период, сите купувачи на progeCAD од 15 декември 2014 година па се до објавувањето на новата верзија, добиваат бесплатна надградба на progeCAD 2015 Professional.

Tuesday, April 22, 2014

Надогради и заштеди


proge_update

Започнавме со проелтна progeCAD 2014 акција, со која сопствениците на постарите верзии на progeCAD, но и други CAD програми може, под поволни услови, да го надоградат progeCAD 2014 Professional.
Промотивниот период трае 15 мај 2014 година! Контактирајте не за повеќе детали.

Во текот на оваа акција, надградбата може да се купи со попуст од 15%, така што цената на надoградбата за лиценца e 175 € , додека вообичаените цена на надградба e 205 € за лиценца!

Информирајте се за повеќе.Wednesday, February 12, 2014

progeCAD 2014 Professional

По неколку месеци активна работа progeCAD s.r.l. официјално ја објави новата верзија progeCAD 2014 Professional.

Tuesday, December 24, 2013

Беспатна надоградба на progeCAD 2014

proge_update
Како и секој пат пред објавувањето на нова верзија на progeCAD сите купувачи на progeCAD 2013 Professional се здобиваат со право на надоградба од верзијата 2013 на новата верзија 2014 потполно БЕСПЛАТНО после нејзиното објавување.
Промотивниот период трае од 1 декември 2013 до објавувањето на progeCAD 2014!

Повеќе

Thursday, May 9, 2013

Забрзување на работата во progeCAD 2013

Една од новостите која ги донесе IntelliCAD 7 платформата е и подршката за хардверско забрзување. Доколку Ви се чини дека progeCAD работи успорено, треба да пробате некои од опциите и триковите на следниот линк.

Monday, August 27, 2012

progeCAD акција

Како и секогаш пред објавувањето на новата верзија на progeCAD, сите купувачи ќе имаат право на бесплатна надограбда на најновата верзија progeCAD 2013.

Промотивниот период започнува од 15 август 2012 година и сите лиценци набавени после овој датум ќе се здобијат со право на бесплатна надоградба на верзијата 2013.

Дознајте повеќе

Tuesday, July 12, 2011

pcad2011


После повеќе од година дена равој објавена е progeCAD 2011 Professional.

Дознајте повеќе за progeCAD 2011

Новата верзија се состои од нов менаџер на блокови - iCADLib, модул наменет за архитектонско проектирање - EasyArch, пристап до Traceparts сервисот, целосна компатибилност со Windows 7 оперативниот систем, поголема брзина во работењето, како и многу новости кој може да ги погледнете на оваа страна

За да се уверите и самите, препорачуваме да ја симнете пробната верзија на progeCAD 2011 од нашата Download секција и сами да откриете што ново ви нуди верзијата 2011.

Сите наши клиенти кои имаат купено кориснички лиценци за progeCAD 2010 ќе бидат контактирани за добивање на бесплатна надградба на progeCAD 2011!