Tuesday, April 22, 2014

Надогради и заштеди


proge_update

Започнавме со проелтна progeCAD 2014 акција, со која сопствениците на постарите верзии на progeCAD, но и други CAD програми може, под поволни услови, да го надоградат progeCAD 2014 Professional.
Промотивниот период трае 15 мај 2014 година! Контактирајте не за повеќе детали.

Во текот на оваа акција, надградбата може да се купи со попуст од 15%, така што цената на надoградбата за лиценца e 175 € , додека вообичаените цена на надградба e 205 € за лиценца!

Информирајте се за повеќе.Wednesday, February 12, 2014

progeCAD 2014 Professional

По неколку месеци активна работа progeCAD s.r.l. официјално ја објави новата верзија progeCAD 2014 Professional.